Партньори

Нашите партньори, на които искаме да изкажем благодарност:

 


varna-150x120ЗЕЛЕН МАРАТОН 2020 се осъществява благодарение на подкрепата на Община Варна, чрез Програма „Спорт“ на Дирекция “Спорт”, която се явява основен инструмент на финансиране на събитието.


Вече 34 години Елдом е сред най-успешните предприятия в България, лидер в производството на бойлери и електродомакински уреди. ЕЛДОМ е не само национален лидер, но и производителят на електрически бойлери с най-широк моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа! Успехът на 34-годишната ни фирмена история е най-големият гарант при избора Ви на продукт с марката Елдом!


CBA_logo_s_konturСупермаркети ЦБА е една от най-бързо развиващите се български вериги за хранителни стоки. Започва дейността си през 1997 г. в град Варна и към момента притежава над 90 обекта в цялата страна.
СВА отговоря на промените и предизвикателствата на потребителското търсене като предлага изгодни ценови промоции, интересни игри и кампании, приятна среда за пазаруване и отлично обслужване. Част от мисията на ЦБА е да се предлага богат асортимент от продукти с известни марки от цял свят, както и най-доброто от родното производство, подкрепяйки малките производители от всички краища на страната.


Лого_МиК_Устрем-150x57 „Море и Колоездене“, е електронен магазин за спортна и туристическа екипировка.
Целта ни е да изберете и да Ви доставим най-подходящата екипировка за туризъм или любимият Ви спорт. Разчитаме на добрите практики в работа и предлагаме само отбрани марки и артикули!


Лекс Инс ООД е лицензиран застрахователен брокер съгласно изискванията на българското законодателство, базиран във Варна. Дейността на компанията обхваща целия спектър от застрахователни услуги – от организирането на търгове и подбор на застраховател, поддръжката по време на действие на застрахователните договори до анализа и управлението на риска. Лекс Инс предлага разумен избор на конкурентни цени, коректност, професионализъм и внимание към клиента.


TrackSport започва своята дейност в областта на GPS проследяването като първоначално отразява най-големите и важни състезания по ориентиране в България. Те предлагат своите услуги в областта на времеизмерване по време на състезания с възможност за даване на много междинни контроли (сплитове) и като допълнение GPS проследяване, които значително повишава атрактивността на мероприятието.


Зелени Мотиви е добровческа организация за рециклиране на пластмаса, опазване на околната среда и насърчаване на природосъобразен начин на консумация. Следвайки модела на Precious Plastic, изработват машини за рециклиране на пластмаса. Чрез тях преработват използвана пластмаса в нови продукти. Целите им включват да информират обществото за важността на рециклирането и въвеждането на кръгова икономика, екологично образование на младежи и деца, чрез демонстрации и обучения.


Основни дейности на  Спортен клуб „ЧУДНИТЕ СКАЛИ“ са спортното и скално катерене, планинарство, алпинизъм, ски, сноуборд, каяци, водолазно дело, парапланеризъм, стрелба с лък, алтернативни и спортове на открито. Сдружението е член на Българската федерация по катерене и алпинизъм. Приоритет са заниманията с деца и младежи. Дейностите се ръководят от квалифицирани инструктори по катерене, планински водачи, ски и сноуборд учители, в присъствието на медицинско лице.
Клубът разполага с изкуствена стена за катерене, на която се провеждат свободни тренировки и курсове по катерене.


Школа за български народни танци „Ритъм 7/8“ е основана през 2010 г. Неин художествен ръководител, хореограф и инструктор е Маргарита Киндова, завършила Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, специалност „Българска народна хореография“. Ритъм 7/8 е социално ориентирана школа. Като такава често взема участие в благотворителни концерти, социално отговорни кампании за подобряване на средата, в която живеем, кампании за взаимопомощ и т.н. Школата ежегодно дарява еднократна стипендия за образование на млади таланти в сферата на фолклорното изкуство.


Balgarski cherven krast logoБългарският Червен кръст е масова доброволна обществена организация в състава на Международния червен кръст. Първото дружество е създадено през 1878 в Сливен, националното дружество (БЧК) е основано и признато от Международния комитет на Червения кръст през 1885г., а пръв председател е В.Друмев. През 1922г се основава и Младежкия Червен кръст във Варна. Дейността му се ограничава в хигиенни и просветни мероприятия в училищата. Насърчават се курсовете по хигиена, предпазна медицина и даване на първа медицинска помощ.


zp53 logoПрироден парк „Златни пясъци“ е най-малкият (13,2 кв.км) от 11-те природни паркове в страната. Разположен е успоредно на морския бряг и обгражда едноименния курортен комплекс. Дължината на парка е 9,2 км, а средната ширина 1,2 км. Най-високият връх е Чиплак тепе – 269 м, а средната надморска височина е 110 м. На север парка граничи със с. Кранево, на запад със селскостопански земи, на изток с шосето Варна – Кранево, а на юг със земи от горския и селскостопански фонд.

Comments are closed