Партньори

Нашите партньори, на които искаме да изкажем благодарност:

 


varna-150x120ЗЕЛЕН МАРАТОН 2020 се осъществява благодарение на подкрепата на Община Варна, чрез Програма „Спорт“ на Дирекция “Спорт”, която се явява основен инструмент на финансиране на събитието.


varna-150x120Евър Сокс е с дългогодишен опит в бранша – над 25 години. През цялото това време на съвместна работа с клиенти от цяла Европа и Азия, процесът на създаване на чорапите и качественият контрол са максимално усъвършенствани, с цел предоставяне на клиента наслада от качествени и комфортни чорапи. Производството е базирано в България и всички продукти, които се предлагат са произведени в нашето предприятие – изцяло български продукт!


varna-150x120MaxDynamics е български бранд в категория изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки на нашия пазар – иновативен бранд за напитки и храни със специално предназначение както за спортисти и хора подложени на екстремни физически натоварвания, така и за масови потребители.


CBA_logo_s_konturЦБА АД е една от най-бързо развиващите се български вериги супермаркети за търговия на дребно с бързооборотни стоки. Започва съществуването си през 1997 година в град Варна и към момента притежава над 80 обекта в цялата страна.


Млечни продукти Алфатар – Еталона за качествени натурални млечни продукти, вече са много по-близо до вас, с безплатна доставка в рамките на град Варна до посочен от вас адрес, без изискване за минимално количество.
Поръчайте на телефон, вайбър, и-мейл – ние ще ви уведомим до 15 минути, кога ще доставим поръчката.
Телефон: 0892 203 250 Вайбър: +359 892 203 250


Sport Ready е козметична марка, специално създадена за нуждите на спортуващите. Активните формули съдържат комплекси от минерали, натурални масла и растителни екстракти, с доказани резултати за всеки етап от тренировката. Осигуряват предпазване, възстановяване и хигиена на кожата, с устойчиви при изпотяване съставки и ефирни текстури, които се нанасят лесно и не оставят следи по екипировката.


Създадохме Delishu по революционна авторска рецепта, ръчно и с много любов, за да сме сигурни че е в добри ръце. Delishu e 100% суров, чист и жив продукт от кашу и само още 3 прости съставки, богат на живи и незаменими полезни пробиотични организми. Delishu e естествено ферментирал, в продължение на 10 до 14 дни, което го прави вкусен и лесно усвояем.


Вече 34 години Елдом е сред най-успешните предприятия в България, лидер в производството на бойлери и електродомакински уреди. ЕЛДОМ е не само национален лидер, но и производителят на електрически бойлери с най-широк моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа! Успехът на 34-годишната ни фирмена история е най-големият гарант при избора Ви на продукт с марката Елдом!


Лого_МиК_Устрем-150x57 „Море и Колоездене“, е електронен магазин за спортна и туристическа екипировка.
Целта ни е да изберете и да Ви доставим най-подходящата екипировка за туризъм или любимият Ви спорт. Разчитаме на добрите практики в работа и предлагаме само отбрани марки и артикули!


Sante е полска, семейна компания, създадена през 1992 г. Те произвеждат богата гама зърнени закуски, мюсли, мюсли барчета. Sante са известни с качеството на своите продукти и с особената грижа към клиентите и тяхното здраве. Продуктите, които съдържат само естествени съставки, без добавени консерванти или подобрители на вкуса (включително глутамати), изкуствени аромати, емулгатори и добавки.


QUEISSER PHARMA е немска фармацевтична компания със 120-годишна история.
Синоним е на здравословен начин на живот и има от онези, легендарните истории, които поставят компанията не просто между лидерите в бранша, но и сред наистина обичаните фирми, на които потребителят има пълно доверие.


Лекс Инс ООД е лицензиран застрахователен брокер съгласно изискванията на българското законодателство, базиран във Варна. Дейността на компанията обхваща целия спектър от застрахователни услуги – от организирането на търгове и подбор на застраховател, поддръжката по време на действие на застрахователните договори до анализа и управлението на риска. Лекс Инс предлага разумен избор на конкурентни цени, коректност, професионализъм и внимание към клиента.


TrackSport започва своята дейност в областта на GPS проследяването като първоначално отразява най-големите и важни състезания по ориентиране в България. Те предлагат своите услуги в областта на времеизмерване по време на състезания с възможност за даване на много междинни контроли (сплитове) и като допълнение GPS проследяване, които значително повишава атрактивността на мероприятието.


Зелени Мотиви е добровческа организация за рециклиране на пластмаса, опазване на околната среда и насърчаване на природосъобразен начин на консумация. Следвайки модела на Precious Plastic, изработват машини за рециклиране на пластмаса. Чрез тях преработват използвана пластмаса в нови продукти. Целите им включват да информират обществото за важността на рециклирането и въвеждането на кръгова икономика, екологично образование на младежи и деца, чрез демонстрации и обучения.


Основни дейности на  Спортен клуб „ЧУДНИТЕ СКАЛИ“ са спортното и скално катерене, планинарство, алпинизъм, ски, сноуборд, каяци, водолазно дело, парапланеризъм, стрелба с лък, алтернативни и спортове на открито. Сдружението е член на Българската федерация по катерене и алпинизъм. Приоритет са заниманията с деца и младежи. Дейностите се ръководят от квалифицирани инструктори по катерене, планински водачи, ски и сноуборд учители, в присъствието на медицинско лице.
Клубът разполага с изкуствена стена за катерене, на която се провеждат свободни тренировки и курсове по катерене.


Школа за български народни танци „Ритъм 7/8“ е основана през 2010 г. Неин художествен ръководител, хореограф и инструктор е Маргарита Киндова, завършила Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, специалност „Българска народна хореография“. Ритъм 7/8 е социално ориентирана школа. Като такава често взема участие в благотворителни концерти, социално отговорни кампании за подобряване на средата, в която живеем, кампании за взаимопомощ и т.н. Школата ежегодно дарява еднократна стипендия за образование на млади таланти в сферата на фолклорното изкуство.


Balgarski cherven krast logoБългарският Червен кръст е масова доброволна обществена организация в състава на Международния червен кръст. Първото дружество е създадено през 1878 в Сливен, националното дружество (БЧК) е основано и признато от Международния комитет на Червения кръст през 1885г., а пръв председател е В.Друмев. През 1922г се основава и Младежкия Червен кръст във Варна. Дейността му се ограничава в хигиенни и просветни мероприятия в училищата. Насърчават се курсовете по хигиена, предпазна медицина и даване на първа медицинска помощ.


zp53 logoПрироден парк „Златни пясъци“ е най-малкият (13,2 кв.км) от 11-те природни паркове в страната. Разположен е успоредно на морския бряг и обгражда едноименния курортен комплекс. Дължината на парка е 9,2 км, а средната ширина 1,2 км. Най-високият връх е Чиплак тепе – 269 м, а средната надморска височина е 110 м. На север парка граничи със с. Кранево, на запад със селскостопански земи, на изток с шосето Варна – Кранево, а на юг със земи от горския и селскостопански фонд.

Comments are closed