Партньори

varna1Варна спечели тази титла в битка с цяла Европа.
Нейният фокус е в полето на социалните иновации, както и в развиването на социално предприемачество, разглеждано в критичната му роля на инструмент за развитие на младежки политики, устойчиво решаване на безработицата, креативност, партньорства, обмяна на опит и образование.


Varna_logoЗЕЛЕН МАРАТОН 2015 се осъществява благодарение на подкрепата на Община Варна чрез Програма „Спорт“ на Дирекция “Спорт”, която се явява основен иструмент на финансиране на събитието. То е част от Европейската седмица на спорта.


Logo_Ustrem_transperantВеломагазин „УСТРЕМ“ е един от основните партньори и съорганизатори. Той е създаден с идеята да предложи най-добро обслужване, цени и най-качествени ремонтни услуги. Малък, но много добре зареден, към момента предлага продукти на почти всички български производители и вносители.
Адрес: Варна, ул. Райно Попович №6
За повече информация www.ustrem-bg.com


Foods and dinks fit and shapeМарката Хармоника прави истинска храна с грижа за почвата, водата и биоразнообразието, така че да ни поддържа в добро здраве и да ни радва с вкуса си. Вече работи с почти 20 производствени предприятия, с много био ферми и прави над 60 различни храни.


Лого_МиК_УстремСпортен магазин „Море и Колоездене“ е специализиран магазин за раници, спални чували, палатки, екипировка за туризъм, трекинг, къмпинг, плуване и колоездене. В него може да намерите туристическа екипировка и раници на най-добрият български производител ТАШЕВ! Също така и качествените колоездачни екипи от DOLTCINI, произведени в България.


 

Лого_МиК_УстремФрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт – Оператор на летище Варна и летище Бургас


Comments are closed