Партньори

varna-150x120ЗЕЛЕН МАРАТОН 2018 се осъществява благодарение на подкрепата на Община Варна чрез Програма „Спорт“ на Дирекция “Спорт”, която се явява основен инструмент на финансиране на събитието. Той е част от Европейската седмица на спорта.Nestle-active-life-150ЖИВЕЙ АКТИВНО! е устойчива стратегическа инициатива на Нестле България за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот сред хората от всички възрасти, чрез която компанията затвърждава и своето лидерство в тази област.

Започнала през 2006 г.,  ЖИВЕЙ АКТИВНО! привлича през годините над 220 000 участници и се превръща в устойчива инициатива на Нестле България и в мисия, чрез която компанията създава споделена стойност за обществото, в което оперира.


CBA_logo_s_konturЦБА България е една от най-бързо развиващите се вериги супермаркети за търговия на дребно с бързооборотни стоки. Започва съществуването си през 2003 година. Към настоящия момент включва 25 търговски вериги с 86 обекта в цялата страна.
Лого_МиК_Устрем-150x57 "Море и Колоездене", е електронен магазин за спортна и туристическа екипировка. Целта ни е да изберете и да Ви доставим най-подходящата екипировка за туризъм или любимият Ви спорт. Разчитаме на добрите практики в работа и предлагаме само отбрани марки и артикули!
QUEISSER PHARMA е немска фармацевтична компания със 120-годишна история.

Синоним е на здравословен начин на живот и има от онези, легендарните истории, които поставят компанията не просто между лидерите в бранша, но и сред наистина обичаните фирми, на които потребителят има пълно доверие.


Марино България” ЕООД е семейна фирма с над 15 годишен опит в производството на мусове и мармалади. През 2018 г. екипът на “Марино България” разширява продуктовата си база с възраждането на един полезен за здравето продукт от минало ни, характерен за Габровския регион – Габровски пестил. Габровски пестил е супер храна за спортисти и хора с активен начин на живот. Предлага се в осем разновидности: натурален, с портокалови корички, с лимонови корички, с канела, с кафе, с орех, със слънчогледови семки и с натурален шоколад.


The Bakers e българска компания, основана през 2012г. Тя е добре известна на родния пазар и успешно изнася над 60% от продукцията си в Европа, Средния Изток и САЩ. Нейни са марките ядки HULIGAN, ядки ZIGI, крем пита KARUZО, брускети KRAMBALS. През 2017г. е направено допълнително обновяване на фабриката, за да отговари на най-високите европейски стандарти за качество и безопасност. The Bakers казват за себе си, че са пристрастени към печенето.


logo_oland_cut_h200OLAND е европейска марка, специализирана в производството на индивидуални спортни облекла. В проекта са заети екип от опитни и амбициозни хора, които вярват, че бягането, колоезденето и ориентирането са не просто спортове, а начин на живот. Като глобална марка, част от Scandinavia Clothing Company, Oland гарантират за високото качество на техните продукти.
Balgarski cherven krast logoБългарският Червен кръст е масова доброволна обществена организация в състава на Международния червен кръст. Първото дружество е създадено през 1878 в Сливен, националното дружество (БЧК) е основано и признато от Международния комитет на Червения кръст през 1885г., а пръв председател е В.Друмев. През 1922г се основава и Младежкия Червен кръст във Варна. Дейността му се ограничава в хигиенни и просветни мероприятия в училищата. Насърчават се курсовете по хигиена, предпазна медицина и даване на първа медицинска помощ.
zp53 logoПрироден парк Златни пясъци е най-малкият (13,2 кв.км) от 11-те природни паркове в страната. Разположен е успоредно на морския бряг и обгражда едноименния курортен комплекс. Дължината на парка е 9,2 км, а средната ширина 1,2 км. Най-високият връх е Чиплак тепе – 269 м, а средната надморска височина е 110 м. На север парка граничи със с. Кранево, на запад със селскостопански земи, на изток с шосето Варна – Кранево, а на юг със земи от горския и селскостопански фонд.

Comments are closed