Партньори

varna-150x120ЗЕЛЕН МАРАТОН 2018 се осъществява благодарение на подкрепата на Община Варна чрез Програма „Спорт“ на Дирекция “Спорт”, която се явява основен инструмент на финансиране на събитието. Той е част от Европейската седмица на спорта.


EcoPartnersGreen-moga-150x120„ЕКО ПАРТНЪРС БЪЛГАРИЯ“ АД е най-новата организация по оползотворяване на отпадъци от опаковки на българския пазар, учредена през 2016 г. от екип от професионалисти с дългогодишен опит в този бранш.

Компанията е акционерно дружество, което не разпределя печалба, а постъпилите средства се инвестират в изграждането на системи за разделно събиране и оползотворяване на отпадъци от опаковки.


Nestle-active-life-150ЖИВЕЙ АКТИВНО! е устойчива стратегическа инициатива на Нестле България за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот сред хората от всички възрасти, чрез която компанията затвърждава и своето лидерство в тази област.

Започнала през 2006 г.,  ЖИВЕЙ АКТИВНО! привлича през годините над 220 000 участници и се превръща в устойчива инициатива на Нестле България и в мисия, чрез която компанията създава споделена стойност за обществото, в което оперира.


Всяка година iCard AD превръща милиони плащания в реалност, защото вярва, че зад всяко плащане се крие уникална история!

iCard AD е утвърден лицензиран издател на електронни пари и е сред лидерите на европейския пазар за финансови услуги, базирани на високи технологии. Дружеството оперира във всички държави от Европейската икономическа зона и обслужва над 250 хил. частни и над 55 хил. бизнес клиенти, като обработва над 10 милиона трансакции годишно.

Продуктовото портфолио на компанията включва брандовете: iCard, LeoPay, LeuPay Wallet, GiftCard, iCard Credit, iCard Direct, myATM, PremioCard. Те осигуряват на клиентите интуитивни, достъпни и сигурни услуги по приемане и обработване на плащания, издаване и персонализация на дебитни и кредитни карти, гифт карти, сметки за електронни пари, решения за разплащания, ATM услуги и др.


CBA_logo_s_konturЦБА България е една от най-бързо развиващите се вериги супермаркети за търговия на дребно с бързооборотни стоки. Започва съществуването си през 2003 година. Към настоящия момент включва 25 търговски вериги с 86 обекта в цялата страна.


Лого_МиК_Устрем-150x57 „Море и Колоездене“, е електронен магазин за спортна и туристическа екипировка.
Целта ни е да изберете и да Ви доставим най-подходящата екипировка за туризъм или любимият Ви спорт. Разчитаме на добрите практики в работа и предлагаме само отбрани марки и артикули!


QUEISSER PHARMA е немска фармацевтична компания със 120-годишна история.

Синоним е на здравословен начин на живот и има от онези, легендарните истории, които поставят компанията не просто между лидерите в бранша, но и сред наистина обичаните фирми, на които потребителят има пълно доверие.


logo_oland_cut_h200OLAND е европейска марка, специализирана в производството на индивидуални спортни облекла. В проекта са заети екип от опитни и амбициозни хора, които вярват, че бягането, колоезденето и ориентирането са не просто спортове, а начин на живот. Като глобална марка, част от Scandinavia Clothing Company, Oland гарантират за високото качество на техните продукти.


VarnaGamesLogoBigVarna Games е място за споделяне на преживявания. Това е местенце не само за настолни игри, но и за много интересни ровели игри. В клуба има над 60 места и повече от 100 различни игри, включително експанжъни, както и книги за ролеви игри.


Balgarski cherven krast logoБългарският Червен кръст е масова доброволна обществена организация в състава на Международния червен кръст. Първото дружество е създадено през 1878 в Сливен, националното дружество (БЧК) е основано и признато от Международния комитет на Червения кръст през 1885г., а пръв председател е В.Друмев. През 1922г се основава и Младежкия Червен кръст във Варна. Дейността му се ограничава в хигиенни и просветни мероприятия в училищата. Насърчават се курсовете по хигиена, предпазна медицина и даване на първа медицинска помощ.


zp53 logoПрироден парк Златни пясъци е най-малкият (13,2 кв.км) от 11-те природни паркове в страната. Разположен е успоредно на морския бряг и обгражда едноименния курортен комплекс. Дължината на парка е 9,2 км, а средната ширина 1,2 км. Най-високият връх е Чиплак тепе – 269 м, а средната надморска височина е 110 м. На север парка граничи със с. Кранево, на запад със селскостопански земи, на изток с шосето Варна – Кранево, а на юг със земи от горския и селскостопански фонд.

Comments are closed